Mail: info@esthenewera.com
Bel nu! +90 533 018 97 92

BAARDTRANSPLANTATIE

BAARDTRANSPLANTATIE IN TURKIJE

BAARDTRANSPLANTATIE

Heb je kale plekken of ongelijke haargroei in je baard? Dan is baardtransplantatie de permanente oplossing hiervoor. Er zijn verschillende oorzaken waardoor het laten groeien van een volle baard niet lukt;

  • Genetische factoren
  • Operatie in het gezicht
  • Bestraling in het gezicht
  • Littekens en brandwonden

Bij EstheNewEra kan je op 2 verschillende manieren geholpen worden aan baardtransplantatie:

FUE - SAPPHIRE TECHNIEK

De haarzakjes worden vanuit het donorgebied (achterkant van het hoofd) naar het doelgebied getransplanteerd. Deze haarzakjes worden één voor één met een dunne, holle naald uit het donorgebied verwijderd en zorgvuldig verplaatst naar het doelgebied.

Bij de FUE-Sapphire methode worden de kanalen, waar de getransplanteerde haren geïmplanteerd worden, met een sapphire blade geopend (bij de klassieke FUE methode wordt een staal mesje gebruikt).

Sapphire is een waardevolle edelsteen en heeft als voordeel dat het extreem sterk en krasbestendig is. Een sapphire blade raakt de scherpte nooit kwijt, waardoor de kanalen nauwkeuriger kunnen worden geopend vergeleken met de klassieke FUE methode.

Met de FUE-Sapphire techniek is het mogelijk om de dichtheid, hoek en groeirichting van de geïmplanteerde haren te bepalen. Dankzij deze methode blijft er geen zichtbare littekens achter en kan je genieten van een natuurlijke resultaat.

DHI TECHNIEK

De DHI-techniek is de nieuwste haartransplantatietechniek en biedt 100% natuurlijk resultaat. Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal implantatieapparaat, DHI Implanter oftewel de choi-pen. In tegenstelling tot andere haartransplantatietechnieken is het bij deze methode niet meer nodig om vooraf kanalen te openen. Met behulp van de DHI Implanter worden de haarzakjes direct in het ontvangstgebied geïmplanteerd. Hierdoor is er bijna geen sprake van bloeding. De minimale schade aan de huid zorgt voor een optimaal herstel.  Een ander voordeel van de DHI methode is dat er met deze methode meer dichtheid behaald kan worden.

Een baardtransplantatie gebeurt onder lokale verdoving en duurt gemiddeld 8-9 uur, afhankelijk van de aantal grafts dat wordt getransplanteerd.

KOSTEN BAARDTRANSPLANTATIE

BAARDTRANSPLANTATIE
All In
€ 2299
Baardtransplantatie (onbeperkt aantal grafts)
Verblijf 2 nachten in 4* Hotel (incl. Ontbijt)
PRP-behandeling (t.w.v. 350 EUR)
Shampoo en lotion
Medicatie
Nederlandstalige begeleidster
Privé chauffeur (luchthaven-kliniek-hotel)
1 jaar opvolging
Retour Vliegticket
Whatsapp nu!
BAARDTRANSPLANTATIE
All In
€ 2699
Baardtransplantatie
Verblijf 2 nachten in 4* Hotel (incl. Ontbijt)
PRP-behandeling (t.w.v. 350 EUR)
Shampoo en lotion
Medicatie
Nederlandstalige begeleidster
Privé chauffeur (luchthaven-kliniek-hotel)
1 jaar opvolging
Retour Vliegticket
Whatsapp nu!

VISIE / MISSIE

EstheNewEra garandeert behandelingen van hoge kwaliteit en persoonlijke service.
Wij streven ernaar om deze behandelingen voor iedereen toegankelijk te maken om geluk toe te voegen aan het leven van al onze cliënten.

VUL NU JE GEGEVENS IN.

EEN CONSULT AANVRAGEN?    We bellen je snel terug