Mail: info@esthenewera.com
Bel nu! +90 533 018 97 92

FAQ

Veelgestelde vragen

F.A.Q.

Hieronder vindt je de meestgestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen zitten dan kan je ons altijd contacteren.

 • IS EEN HAARTRANSPLANTATIE PERMANENT?

  Haartransplantatie is de permanente oplossing voor kaalheid en biedt een natuurlijk resultaat.

  DHT (dihydrotestosteron) is de belangrijkste oorzaak van haaruitval. Haarzakjes uit de haarkrans worden niet beïnvloed door het hormoon DHT. Bij een transplantatie verandert deze genetische eigenschap niet waardoor de getransplanteerde haren niet zullen uitvallen.

  Tevens biedt EstheNewEra een levenslange garantie op je geïmplanteerde haren.

 • IS EEN HAARTRANSPLANTATIE PIJNLIJK?

  EstheNewEra hanteert de nieuwste technieken waarbij de klassieke (pijnlijke) injecties zijn vervangen door de jet-injector. Dit is een naadloze verdovingstechniek die nauwelijks voelbaar is waarbij je behandeling zo aangenaam mogelijk verloopt.
 • HOEVEEL GRAFTS ZULLEN ER GEÏMPLANTEERD WORDEN?

  Dit kan per persoon anders zijn. Het is afhankelijk van de benodigde aantal grafts en hoeveel je donorgebied toestaat. Bij EstheNewEra garanderen wij het maximaal aantal grafts per sessie.
 • WANNEER IS HET RESULTAAT ZICHTBAAR?

  Binnen de eerste 2 maanden na je behandeling zullen de geïmplanteerde haren voor 90-95% uitvallen. De getransplanteerde haarzakjes raken in ‘shock’ en gaan tijdelijk in de slaapmodus. Dit hoort bij het proces. Rond de 3e maand beginnen de nieuwe haartjes te groeien. Op de 5e maand zullen deze haren sterker worden en zal er zichtbaar meer dekking zijn. Na 10 tot 12 maanden zijn de geïmplanteerde haren voor 90-95% volgroeid.
 • IS EEN HAARTRANSPLANTATIE OOK MOGELIJK BIJ VROUWEN?

  Zolang het donorgebied dit toelaat kunnen zowel mannen als vrouwen met haaruitval of haarproblemen behandeld worden. Nadat je je fotos hebt opgestuurd beoordeelt onze arts of je donor geschikt is voor haartransplantatie.
 • LICHAAMSBEWEGING

  De eerste 10 dagen na je behandeling kan je normaal functioneren, maar is intensief sporten of zware lichamelijke inspanningen nog niet toegestaan. Na 3 weken zijn er geen beperkingen meer voor lichaamsbeweging en kan je intensief sporten. Contactsporten zoals voetbal en rugby zijn ook pas na 3 weken toegestaan.
 • BEZOEK SAUNA / TURKSE HAMAM EN ZWEMMEN

  Je dient het bezoek aan de sauna en de turkse hamam tot 4 weken uit te stellen. Hevig zweten kan het herstelproces negatief beïnvloeden.

  De eerste 4 weken is het niet toegestaan om te zwemmen in chloor- en zeewater.

  Het ontvangstgebied is na de behandeling erg gevoelig voor zonnebrand en mag de eerste maand (na de behandeling) niet blootgesteld worden aan direct zonlicht of hitte. Vermijd in deze maand de zonnebank en gebruik een maand lang een hoofdbeschermer (hoed of pet) die niet strak op je hoofd zit.

 • GEBRUIK VAN ALCOHOL SIGARETTEN DRUGS en (bloedverdunnende) MEDICIJNEN?

  Alcohol heeft een bloedverdunnend effect waardoor het bloeden gestimuleerd wordt. Wij adviseren om tenminste 1 week voor de haartransplantatie tot 10 dagen na de behandeling mee te stoppen.

  Rook je? Het advies om 1 week van te voren tot 10 dagen na de behandeling hiermee te stoppen. Roken zorgt voor een slechte doorbloeding en kan het geneesproces slecht beïnvloeden.

  Gebruik van drugs is niet gezond voor de genezing en kan het resultaat negatief beïnvloeden. Het advies om 2 weken op voorhand hiermee te stoppen tot de eerste maand na de behandeling.

  Bij gebruik van medicijnen voor je hart en/of vaten, diabetes, hoge bloeddruk etc. dien je alvorens de behandeling te overleggen met je behandelende specialist. Het is belangrijk dat je het advies van je specialist ook bespreekt met ons team.

LEVENSLANGE GARANTIE

EstheNewEra garandeert behandelingen van hoge kwaliteit en persoonlijke service.
Wij streven ernaar om deze behandelingen voor iedereen toegankelijk te maken om geluk toe te voegen aan het leven van al onze cliënten.

VUL NU JE GEGEVENS IN.

EEN CONSULT AANVRAGEN?  We bellen je snel terug