Mail: info@esthenewera.com
Bel nu! +90 533 018 97 92

HAARTRANSPLANTATIE

KAALHEID IS GEEN KEUZE

KAAL BLIJVEN WEL!

Een goed verzorgd uiterlijk met mooie gezonde haren geeft meer zelfvertrouwen. Haaruitval kan het uiterlijk negatief beïnvloeden waarbij veel mensen psychisch hieronder lijden.

Tegenwoordig zijn er verschillende methodes om haarverlies en kaalheid tegen te gaan. EstheNewEra gebruikt de modernste technieken voor 100% natuurlijk resultaat en je krijgt een levenslange garantie op de geïmplanteerde haren.

Voor
Na

WAT IS HAARTRANSPLANTATIE EN WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

 • WAT IS EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  Een haartransplantatie is een ingreep waarbij de haarzakjes (grafts) uit de haarkrans (achterop het hoofd) naar het doelgebied worden getransplanteerd. Met de nieuwste technieken is het mogelijk om deze haarzakjes te verplaatsen naar de hoofdhuid, wenkbrauwen, baard en snor.

  Haren die in de haarkrans groeien zijn immuun tegen haaruitval. Deze genetische eigenschap verandert niet bij een transplantatie waardoor ze op hun nieuwe plaats levenslang zullen blijven groeien. Haartransplantatie is de meest natuurlijke en permanente oplossing bij haarverlies en kaalheid.

  Er zijn verschillende methodes voor een haartransplantatie.  Welke haartransplantatie techniek voor jou het meest geschikt is, bepaal jij samen met de arts. Klik hier onder voor  verschillende haartransplantatie technieken.

  FUE-SAPPHIRE
  DHI

 • WIE KAN EEN HAARTRANSPLANTATIE ONDERGAAN?

  Vaak wordt haaruitval en kaalheid gezien als een probleem bij mannen, terwijl ruim 40% van de vrouwen er ook last van hebben. Haaruitval wordt veroorzaakt door genetische factoren, stress, vitaminegebrek, shock dieet, hoofdhuidaandoeningen, cosmetische haarproducten, zwangerschap, hormonale problemen, stoornissen in de bloedsomloop, chronische ziekten zoals diabetes, schildklierproblemen en door vele andere redenen.

  Gezonde personen, zowel mannen als vrouwen, tussen de 18 – 65 jaar met voldoende donorharen kunnen een haartransplantatie behandeling ondergaan.

  Naar aanleiding van je foto’s wordt door de arts bepaald of je geschikt bent voor een haartransplantatie en welke haartransplantatie methode het beste bij je past.

 • HOE WORDT EEN HAARTRANSPLANTATIE BEHANDELING UITGEVOERD?

  Allereerst is het belangrijk om te weten dat bij EstheNewEra een haartransplantatie met behulp van de modernste technieken pijnloos uitgevoerd wordt. Ook na de haartransplantatie voel je geen pijn.

  Deze behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een behandeling onder sedatie. Onder het volgende kopje lees je meer informatie over deze verdovingssoorten.

  Het uithalen van de haarzakjes uit de haarkrans blijft bij iedere haartransplantatie techniek hetzelfde.

  Na de lokale verdoving worden de haarzakjes (grafts) één voor één met een dunne, holle naald uit het donorgebied (haarkrans) verwijderd. 1 graft bestaat uit 1 tot 4 haren.

  Deze haarzakjes komen eerst in een speciale groeivloeistof en worden op dezelfde dag getransplanteerd naar het doelgebied.

  Een haartransplantatie duurt afhankelijk van de aantal getransplanteerde grafts tussen 6-8 uur. Tussendoor zijn er pauzes voorzien.

 • LOKALE VERDOVING EN BEHANDELING ONDER SEDATIE

  Je kan op verschillende manieren geholpen worden bij een haartransplantatie. Omdat wij de behandeling zo comfortabel mogelijk willen maken bieden wij de mogelijkheid om te kiezen tussen pijnloze lokale verdoving of een behandeling onder sedatie.

  Wat is het verschil?

  – Pijnloze lokale verdoving;

  Met behulp van een jet injector wordt het verdovingsmiddel met een grote snelheid en onder zeer hoge druk in de huid gebracht. Dit is een naaldloze verdovingstechniek wat nauwelijks voelbaar is.

  Deze behandelmethode is in je pakket inbegrepen, je hoeft er niet extra voor te betalen.

  – Transplantatie onder sedatie;

  Bij een haartransplantatie behandeling onder sedatie wordt via een infuus een rustgevende en angstwerende medicatie toegediend zodat je ontspant zonder het volledige bewustzijn te verliezen. Vooral mensen met angst voor gesloten ruimtes of mensen met hyperactiviteit geven de voorkeur aan deze behandelmethode.

 • WAT ZIJN NOU DE MOGELIJKHEDEN?

  EstheNewEra biedt verschillende haartransplantatie technieken ten behoefte van je wensen en benodigdheden. Wij zijn gespecialiseerd in de FUE en DHI technieken. Beide methodes hebben hun eigen voordelen, maar kunnen ook afhankelijk van je situatie gecombineerd worden voor een uitstekend resultaat.

  1. FUE-Sapphire (Follicle Unit Extraction)
  2. DHI (Direct Hair Implant)
  3. Combi FUE-Sapphire & DHI

Tot slot!

Haartransplantatie vereist een hoog deskundigheidsniveau en vertrouwen in de arts. Met jarenlange ervaring van onze chirurgen garandeert EstheNewEra je een behandeling van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. En dit allemaal voor een 100% natuurlijk resultaat!

Je krijgt een levenslange garantie op de geïmplanteerde haren. Tot slot volgen wij je situatie tot op 1 jaar na de behandeling.

Waarom zou je nog wachten?
Voor meer informatie neem contact op

LEVENSLANGE GARANTIE

EstheNewEra garandeert behandelingen van hoge kwaliteit en persoonlijke service.
Wij streven ernaar om deze behandelingen voor iedereen toegankelijk te maken om geluk toe te voegen aan het leven van al onze cliënten.

VUL NU JE GEGEVENS IN.

EEN CONSULT AANVRAGEN?  We bellen je snel terug