Mail: info@esthenewera.com
Bel nu! +90 533 018 97 92

PLASTISCH CHIRURGIE

PLASTISCH CHIRURGIE

De beslissing om iets aan je uiterlijk blijvend te laten veranderen is niet zomaar gemaakt. Vooraf gaan er vele jaren voorbij met heel veel twijfel.

 

We vinden het belangrijk dat onze diensten aan jouw specifieke wensen voldoen. Daarom ontvang je een maatwerk behandeling en voorlichting die bij jouw situatie past. Vanaf het moment dat je arriveert totdat je weer terug naar huis gaat wordt alles voor je verzorgd. Je transfer tussen vliegveld-hotel-ziekenhuis zal voor je geregeld worden. Je verblijft in een luxe hotel en je operatie wordt uitgevoerd door een deskundige chirurg met jarenlange ervaring in een gerenommeerde ziekenhuis in Istanbul. Gedurende je verblijf in Istanbul zal er een Nederlandstalige hostess aan jou zijde je begeleiden zodat alles duidelijk blijft.

Waarom EstheNewEra?

Wij garanderen behandelingen van hoge kwaliteit en persoonlijke service van begin tot einde.

We werken met professionele artsen en internationaal gecertificeerde ziekenhuizen in Istanbul. Alle zorgverleners waarmee wij in samenwerking zijn hebben veel ervaring in de behandeling van patiënten uit alle landen van de wereld.
Wij regelen werkelijk alles voor je en staan je bij daar waar nodig is. Niet alleen voor of tijdens de operatie maar ook daarna, wanneer je weer thuis bent, blijven we in contact met je.

Wil je meer informatie over een van onderstaande behandelingen? Wij staan voor je klaar met advies, antwoorden en heel veel ervaring!

NEUSCORRECTIE

Stoor jij je aan de vorm of de grootte van je neus? Of heb je moeite met het ademhalen door een scheve neustussenschot? Wellicht dat je dan hebt gedacht aan een neuscorrectie ofwel rhinoplastiek. Een neuscorrectie hoeft dus niet alleen cosmetisch (verkleinen of verfijnen) te zijn. Bij problemen met ademhalen kan je ook op medisch noodzaak geholpen worden. Medisch of cosmetisch, we geven aandacht aan jouw situatie. Je verwachtingen staan voorop en wij denken graag met je mee.

De operatie vindt plaats onder algehele narcose. Je verblijft 1 nacht in het ziekenhuis. Meteen na je neusoperatie en in de eerste week na de operatie adviseren wij je om voorgeschreven pijnstillers te gebruiken. Daardoor is de pijn in de meeste gevallen minimaal. Soms wordt er druk op de neus ervaren door het kapje, de pleisters en de zwelling. De neus kan hierdoor ook tijdelijk een beetje verstopt zijn. Het herstellen na een neuscorrectie vraagt om geduld en tijd.

In de eerste paar dagen na de operatie kan je gezicht en neus opzwellen en in sommige gevallen ontstaan er blauwe plekken rondom je ogen. Hiervoor zullen we je een homeopatische zalf en druppels adviseren.

OOGLIDCORRECTIE

Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep met een groot effect. Met een ooglidcorrectie krijg je net zoals vroeger je grote en frisse blik weer terug. Je gezichtsveld wordt groter, je hoofdpijn verdwijnt, je make-up blijft goed zitten. Geen vermoeide of sombere uitstraling meer en je ziet het eindresultaat al vrij snel!

Overweeg je een ooglidcorrectie? Dan is een bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie of een combinatie hiervan mogelijk. Samen met je plastish chirurg bepaal je welke behandeling het beste bij jou situatie past.

Bovenooglidcorrectie

Zware, hangende oogleden maken het moeilijker je ogen goed te openen. Vaak probeer je dit te verhelpen door je wenkbrauwen op te trekken. Het voortdurend optrekken van je ogen en wenkbrauwen kan hoofdpijn en een vermoeid gevoel veroorzaken. Een bovenooglidcorrectie kan in dit geval een goede oplossing zijn. Teveel aan huid wordt weggehaald, de chirurg zorgt ervoor dat je litteken precies in de oogplooi valt zodat je na je genezing niets meer van de operatie terugziet.

Onderooglidcorrectie

Heb je last van (vet)wallen onder je ogen? Bij een onderooglidcorrectie kan je met een sneetje vlak onder de wimperrand voor een minimaal litteken of via een sneetje aan de binnenkant van het onderooglid voor geen litteken geholpen worden.

Combinatie boven- en onderooglidcorrectie

Als je zowel last hebt van je bovenoogleden als wallen onder je ogen dan kan een combinatie boven- en onderooglidcorrectie de beste oplossing zijn. Je chirurg zal je op voorhand goed informeren over welke behandeling het beste bij jou situatie past.

BORSTCORRECTIES (VERGROTING/VERKLEINING/LIFTING)

Voel je je onzeker door je borsten?

Misschien vindt je je borsten te klein en durf je geen bikini te dragen. Misschien vindt je de vorm minder mooi na je zwangerschap of gewichtsverlies. Of je hebt last van nek- en schouderklachten door je te grote borsten. Waar je ook mee zit, we kunnen je helpen.

BORSTVERGROTING

Bij een borstvergroting wordt onder je eigen borsten een borstprothese geplaatst. Hierdoor zien je borsten er voller en steviger uit. Omdat iedere vrouw anders is, kijken we samen naar welke vorm en maat prothese het beste bij jou lichaam past. Onze plastisch chirurg zal je van te voren adviseren naar de mogelijkheden voor een mooie en natuurlijke resultaat.

Borstverkleining

Een borstverkleining is een ingreep die vaak voorkomt en kan om verschillende redenen gedaan worden. Wanneer je borsten te groot zijn in verhouding met de rest van je lichaam en jij je prettiger voelt bij een cupmaat die kleiner is dan kan een cosmetische ingreep voor een borstverkleining oplossing bieden.

Grote en zware borsten kunnen nek- en rugklachten geven. In dit geval kan een kleinere cupmaat een hele opluchting zijn en een borstverkleining om medische redenen uitgevoerd worden.

Bij een borstverkleining wordt overtollig vet-, klier- en huidweefsel verwijderd. Ook is het – indien gewenst – mogelijk om de tepelhof te verkleinen.

Borstlift

Als gevolg van veroudering, gewichtsverlies, zwangerschap en borstvoeding verliest de huid zijn elasticiteit waardoor de borsten gaan uitzakken. Een borstlift geeft de borsten hun mooie vorm en stevigheid weer terug.

Wanneer je borsten ook ondervuld zijn dan kan – indien gewenst –  een borstlift in combinatie met een borstvergroting een goede keuze zijn

LASER LIPOSUCTIE

Ben jij niet tevreden met je lichaamsvorm? Stoor jij je aan een te dikke buik, billen of bovenbenen? Heb jij ook van alles geprobeerd zoals diëten en sporten maar geen resultaat kunnen zien? Wanneer sporten en diëten niet helpen om lokale vetophopingen te doen verminderen, dan is liposuctie vaak een goede optie.

Laser liposuctie is één van de nieuwste manieren om liposuctie uit te voeren. Net als bij ‘klassieke liposuctie’ is het principe van laser liposuctie het wegzuigen van overtollig vetweefsel. Met behulp van lasertechnologie worden de vetcellen eerst kapotgemaakt waardoor deze vloeibaar worden. Hierdoor kunnen de vetcellen makkelijker worden weggezogen en wordt er minder schade aangericht aan het omliggende weefsel. Je zult minder blauwe plekken, zwelling en pijn ervaren! De hersteltijd is ook veel korter dan bij de klassieke liposuctie. Een ander voordeel van laser liposuctie is dat de behandeling ook een huidverstrakkend effect heeft. De laserstralen stimuleren het bindweefsel om collageen te produceren. Dit collageen maakt de huid steviger.

Het resultaat van een liposuctie is blijvend.

Mommy makeover

Wat is een Mommy Makeover ?

Tijdens de zwangerschap en de bevalling heeft het lichaam van een vrouw veel te verwerken. Na een bevalling zijn daarvan de sporen goed te zien. Hangende/slappe borsten of vormverlies van de borsten, hangende buik door verslapping van de buikspieren, vetophoping op de heupen – dijen – billen – buik.

Meeste vrouwen gaan sporten of op dieet om de oude look weer terug te krijgen. Soms helpt dit en zie je na enige tijd resultaat hiervan. Maar soms helpt het niet en kan een Mommy Makeover een prima oplossing zijn. Een Mommy Makeover ingreep bestaat uit meerdere cosmetische behandelingen in één operatie waarbij je je lichaam voor je zwangerschap en bevalling terugkrijgt.

Zo is het mogelijk om in één operatie geholpen te worden aan een   buikwandcorrectie – borstlift/-vergroting/-verkleining – laser liposuctie heupen.

FLAPOORCORRECTIE

Flaporen, ook wel afstaande oren genoemd, zijn het gevolg van een aangeboren misvorming van het kraakbeenskelet van de oorschelp. Het heeft geen negatief effect op het gehoor. Wel kan het de esthetische en psychosociale ontwikkeling van veel mensen negatief beïnvloeden. Meeste mensen met lange haren kunnen dit ‘probleem’ verbergen.

Flapoorcorrectie oftewel otoplastiek (oto betekent oor en plastiek komt van plastische chirurgie) geeft een blijvend en natuurlijk resultaat!

Deze operatie kan uitgevoerd worden vanaf de leeftijd van ongeveer 5-6 jaar omdat de oren vanaf deze leeftijd niet meer groeien. Dit is ook de meest geadviseerde leeftijd voor zo’n correctie. Kinderen op deze leeftijd zijn zich bewust van het afwijkende oor en de negatieve confontratie begint ook rond deze leeftijd.

EstheNewEra behandelt zowel kinderen als volwassenen. 

BUIKWANDCORRECTIE

Voel je je onzeker aan het strand of bij het zwembad in je bikini of zwembroek ? Heb je het idee dat iedereen naar je buik zit te staren ? Een buikwandcorrectie oftewel abdominoplastie is een cosmetische ingreep om je een mooie strakke buik te geven. Het is geen methode om af te vallen. Daar zijn andere behandelingen voor.

In de loop der jaren kunnen verschillende oorzaken de stevigheid van de huid en de vorm van de buik veranderen. Denk bijv. aan een of meerdere zwangerschappen of veel afvallen na een streng dieet. De elasticiteit van de huid neemt af en de huid wordt slapper, rimpelt en het overtollig huid gaat hangen. Veel mensen kunnen zich hierdoor heel onzeker en ongelukkig voelen. Ook kan dit rugklachten veroorzaken.  Een buikwandcorrectie kan in dit geval de effectieve permanente oplossing zijn.

GYNAECOMASTIE (BORSTVORMING BIJ MANNEN)

Gynaecomastie ofwel borstvorming bij jongens en mannen komt vaak voor. Het verschijnsel ontstaat door een onevenwicht in de hormoonspiegels, een te hoge oestrogeenproductie van het lichaam, maar ook vetweefsel of vet- en klierweefsel kan het gevolg zijn van borstvorming. Vaak verdwijnen de symptomen na enkele maanden of jaren maar dit is niet altijd het geval.

Bij de geboorte hebben zowel meisjes als jongens kleine klierschijfjes achter de tepel. In de kindertijd verdwijnen deze klierschijven bij jongens. Bij meisjes zal in de puberteit onder invloed van oestrogeen borstvorming ontstaan. Ook bij jongens in de puberteit kunnen de borstklieren opzwellen. Meestal is dat aan beide zijden, maar het kan ook aan één zijde gebeuren. Deze in de puberteit ontstane borstvergroting is meestal van korte duur, maar kan ook een paar jaar langer blijven bestaan.

Andere factoren die een rol kunnen spelen bij het ontstaan van gynaecomastie zijn ;

  • Een bijwerking van bepaalde medicijnen
  • Een reactie op stofwisselingsveranderingen bij een lever- of nierziekte
  • Een verandering in de productie van hormonen (te geringe productie door de zaadbal of bij stress)
  • Het innemen van hormonen
  • Hormoonproducerende gezwellen aan de zaadballen of de luchtwegen

Zo’n corrigerende borstbehandeling bij een man is niet vaak of snel een onderwerp van gesprek. Meestal schamen jongens en mannen zich hiervoor en het kan zelfs een reden zijn om niet meer te sporten, te zwemmen of op het strand je shirt uit te trekken. Gelukkig is er wat aan te doen: met liposculptuur, het weghalen van klierweefsel of een combinatie van beide is het mogelijk om een normaal, mannelijk silhouet te krijgen.

VUL NU JE GEGEVENS IN.

EEN CONSULT AANVRAGEN?    We bellen je snel terug