Mail: info@esthenewera.com
Bel nu! +90 533 018 97 92

TANDZORG

OVERWEEG JE FACINGS OF COSMETISCHE TANDHEELKUNDE IN TURKIJE ?

TANDZORG

Een stralende, gezonde lach spreekt tot de verbeelding. Als je glimlach door beschadigde of scheve tanden minder mooi is dan je zou willen, dan kan je cosmetische tandheelkunde overwegen.

EstheNewEra biedt vele voordelen;

  • Wij garanderen een behandeling van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs wanneer je kiest voor (cosmetische) tandheelkundige behandeling in Turkije. Zo is een behandeling in Turkije tot wel 60% goedkoper dan een behandeling in Nederland & België!
  • Onze tandheelkundige professionals maken gebruik van de laatste innoverende technieken.
  • Daarnaast is de klus snel geklaard, er zijn geen lange wachttijden en je kan binnen een week al geholpen worden aan een nieuw mooi gebit.
  • Tijdens je verblijf ben je in goede handen van een Nederlands sprekende begeleiding.
  • EstheNewEra regelt alles tot in de puntjes; van vlucht en verblijf tot de begeleiding en transfers.

IMPLANTATEN

Een gebitsimplantaat bestaat uit een holle schroef van titanium en wordt in het kaakbot aangebracht. Het is een zeer weefsel vriendelijke materiaal waarbij het implantaat vrijwel altijd probleemloos vastgroeit aan het kaakbot. Op deze manier ontstaat er een betrouwbare en blijvende kunstwortel welke een solide basis vormt voor een kroon, brug of prothese.

KRONEN

Bij een beschadigde, verkleurde of gebroken tand of kies kan een kroon een mooie oplossing zijn. Een kroon is een kapje van metaal of zirkonium met een laagje porselein welke op de afgeslepen tand of kies wordt vastgelijmd. Het is een vaste vervanging en in feite het zichtbare deel van uw tand of kies. Dankzij de nieuwe technieken zijn kronen en bruggen lichtdoorlatend en kunnen ze in de meest gedetailleerde kleurgradaties aangeboden worden voor een uiterst natuurlijk resultaat.

BRUGGEN

Een brug bestaat uit twee of meer kronen en dient ter vervanging van één of meer ontbrekende tanden en/of kiezen. Een brug wordt op minimaal twee pijlertanden of op implantaten aangebracht. Pijlertanden zijn afgeslepen tanden of kiezen aan weerszijden van de open ruimte van de ontbrekende tand of kies. Een brug ‘overbrugt’ als het ware de lege ruimte waar de tand of kies ontbreekt. Dankzij de nieuwe technieken zijn kronen en bruggen lichtdoorlatend en kunnen ze in de meest gedetailleerde kleurgradaties aangeboden worden voor een uiterst natuurlijk resultaat.

FACINGS

Met een facing is het mogelijk om de vorm of kleur van je tand(en) te wijzigen. Je tanden zullen er net zo natuurlijk uitzien als een oorspronkelijk gebit. Wanneer je bijvoorbeeld een spleetje tussen je tanden of kiezen wilt laten opvullen of wanneer je verkleurde, afgebroken en scheve tanden hebt kunnen deze met facings naar wens worden aangepast.

VUL NU JE GEGEVENS IN.

EEN CONSULT AANVRAGEN?    We bellen je snel terug