Mail: info@esthenewera.com
Bel nu! +90 533 018 97 92

Op. Dr. Ercan CIHANDIDE

PLASTISCH CHIRURGIE
KORTE INFO

Op. Dr. Ercan Cihandide, MD, geboren in 1977 is een erkend plastisch chirurg en lid van de International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS), Turkish Society of Aesthetic Plastic Surgeons (EPCD), Turkish Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (TPRECD), Turkish Society for Surgery of the Hand and Upper Extremity ( TEÜECD).
In 1995 studeerde hij af aan Koç High School (een van de beste middelbare scholen van Turkije) en voltooide in 2001 zijn medische opleiding als arts aan de medische faculteit van de Marmara University of Medicine in Istanbul.
In 2002 begon hij zijn opleiding in de plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie in het Haydarpaşa Numune Teaching and Research Hospital.

Tijdens zijn medische opleiding heeft hij 3 maanden in het Nottingham City Hospital, VK, op het gebied van hoofd-, nek- en borstchirurgie en drie maanden aan het Instituut voor craniofaciale en reconstructieve chirurgie, Southfield, MI, VS, op gebied van gezichts- en craniomaxillofaciale chirurgie gewerkt.
Na het afronden van zijn opleiding in Estetische Plastische Chirurgie, Microchirurgie en Handchirurgie, Maxillofaciale Chirurgie en Brandwondenchirurgie behaalde hij in 2009 de titel Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurg.
Sinds 2007 heeft hij meer dan 50 podium presentaties op internationale wetenschappelijke bijeenkomsten.
In “Best of Turkey” competitie in 2009 haalde hij de 1e plaats met zijn presentatie over zijn nieuwe techniek in otoplastiek, de Cihandide-techniek (genoemd naar zijn achternaam). Na dit succes was hij gekwalificeerd om Turkije te vertegenwoordigen en zijn nieuwe benadering van otoplastie te tonen in de “Best of Europe” -sessie van II. EASAPS-congres in 2009 in Cardiff, VK.
Dr Ercan is sinds 2013 nationaal en sinds 2018 internationaal trainer van Sinclair Pharma ‘ s hyaluronic acid based dermal filler Perfectha.
In zowel nationale als internationale wetenschappelijke arena’s heeft hij talloze lezingen en workshops gegeven aan zijn collega’s over gezichtsverjonging.